sexta-feira, 5 de novembro de 2010


HUSH-HUSH GARDEN MENU
11th November

To Start

Porto Tonic
Tapenade
Home-made liver pâté with Adega Velha’s brandy from Vinhos Verdes
Beetroot hummus
Mafra bread

To Continue

Wild partridge from Monfortinho with special sauce “Vilão”
“Judeítos”- Game alheira deep fried croquettes with honey and mustard dip
Chickpeas from Serpa with salt cod chunks and fresh coriander, roasted with olive oil from Serpa in clay pottery
To Finish

Tipsy pear from Alcobaça and chestnut Mont blanc
Little Magusto - Chestnuts roasted in traditional clay pots on coal bed

To Drink

Red wine: Casa da Carvalha, 2005, Dão
Dessert wine: Moscatel de Setúbal, Bacalhôa Vinhos de Portugal, 2007
 
Coffee
Hush- Hush Garden Tea


MENU HUSH-HUSH GARDEN
11 de Novembro

Para Começar

Porto tonic
Tapenade
Pâté caseiro de fígados e Adega Velha
Hummus de beterraba
Pão de Mafra

Para Continuar

Perdiz brava de Monfortinho com molho Vilão
“Judeítos”- Croquetes de alheira de caça com molho de mostarda e mel
Grão de Serpa com bacalhau e coentros, assados no barro com azeite de Serpa
Para Terminar

Pera bêbeda de Alcobaça com Mont blanc de castanhas
Magusto – Castanha assada no carvão em pote de barro tradicional
Para Beber

Vinho tinto: Casa da Carvalha, 2005, Dão
Vinho de sobremesa: Moscatel de Setúbal, Bacalhôa Vinhos de Portugal, 2007
Café
Chá do Hush- Hush Garden


Sem comentários:

Enviar um comentário